INLOGGEN

Actueel

18 september 2018


Vacature Accountmanager - gesloten

                                                                                         

 

Go2 Payroll is dé Payroll specialist van Noord en Oost Nederland. Ons doel is ondernemen makkelijker te maken voor onze opdrachtgevers. Sinds 2003 zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van payroll services voor de horeca, detailhandel en het MKB.

Team HR werkt als ‘externe’ HR afdeling voor opdrachtgevers in het MKB. Wij verzorgen alle zaken rondom het personeel; van werving en selectie tot ziekte en exit. Uiteraard compleet met goede software, tools en dashboards voor inzicht en rapportages. Team HR bevindt zich in de opstartfase.

Onze opdrachtgevers hechten waarde aan onze hands-on mentaliteit en vakkennis op het gebied van arbeidsrecht en sociale wetgeving. De informele sfeer in het team, de persoonlijke aanpak en de korte lijnen zijn kenmerkend voor Go2 Payroll & Team HR.

Wij zijn op zoek naar een spontane en gedreven

ACCOUNTMANAGER

Wat ga je doen?

Wie zoeken we?

Werken voor Go2 Payroll & Team HR vraagt een flexibele instelling, initiatief en creativiteit. Je hebt oog voor service en bent gedreven om de vertrouwde dienstverlening voort te zetten. Met een frisse blik en energie kom je tot zichtbare ideeën en oplossingen. Je hebt HBO werk- en denkniveau, relevante werkervaring en een aantoonbaar netwerk in het MKB. Je bent een betrouwbare gesprekspartner en in staat om op managementniveau te communiceren met opdrachtgevers. Kennis van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt is een pré.

Ben jij die Accountmanager die ons team wil komen versterken? Zie je het als een uitdaging om jouw bijdrage te leveren aan de groeiambitie van Go2 Payroll en Team HR en voel je je als een vis in het water bij een informeel, gedreven en gezellig bedrijf? Dan pas jij bij Go2 Payroll & Team HR!

Info

Standplaats: Emmen
32 uur per week

Sluitingsdatum: 1-10-2018

Tijdens het werving en selectie proces worden we bijgestaan door Wendy Entzinger, Recruiter.
De selectie en gesprekken zullen plaats vinden in week 40 tot en met week 43.
Heb je vragen over de procedure of de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Jeanine of Thijs via 0591-659550.
Wil je solliciteren, dan zien we je motivatie en CV heel graag tegemoet op info@go2payroll.nl. Voel je vrij om je sollicitatie in te vullen naar jouw persoonlijke wensen.

Nieuwsoverzicht