INLOGGEN

Actueel

13 september 2018


Vacature Medewerker Financiele Administratie - gesloten

                                                                                         

Go2 Payroll is dé Payroll specialist van Noord en Oost Nederland. Ons doel is ondernemen makkelijker te maken voor onze opdrachtgevers. Sinds 2003 zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van payroll services voor de horeca, detailhandel en het MKB.

Team HR werkt als ‘externe’ HR afdeling voor opdrachtgevers in het MKB. Wij verzorgen alle zaken rondom het personeel; van werving en selectie tot ziekte en exit. Uiteraard compleet met goede software, tools en dashboards voor inzicht en rapportages. Team HR bevindt zich in de opstartfase.

Onze opdrachtgevers hechten waarde aan onze hands-on mentaliteit en vakkennis op het gebied van arbeidsrecht en sociale wetgeving. De informele sfeer in het team, de persoonlijke aanpak en de korte lijnen zijn kenmerkend voor Go2 Payroll & Team HR.

Wij zijn op zoek naar een

MEDEWERKER FINANCIELE ADMINISTRATIE

Wat ga je doen?

Wie zoeken we?

Je hebt HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring. Je bent zelfstandig, betrouwbaar en accuraat en in staat proactief knelpunten in de administratie te signaleren en op te lossen. Je bent initiatiefrijk en schroomt niet verbetervoorstellen te doen.

Ben jij die Medewerker Financiële Administratie die ons team wil komen versterken? Zie je het als een uitdaging om jouw bijdrage te leveren aan de groeiambitie van Go2 Payroll en Team HR en voel je je als een vis in het water bij een informeel, gedreven en gezellig bedrijf? Dan pas jij bij Go2 Payroll & Team HR!

Ben je ZZP’er en voel je je aangesproken door deze functie, aarzel dan niet om te solliciteren!

Info

Standplaats: Emmen
8-12 uur per week

Sluitingsdatum: 1-10-2018

Tijdens het werving en selectie proces worden we bijgestaan door Wendy Entzinger, Recruiter.
De selectie en gesprekken zullen plaats vinden in week 40 tot en met week 43.
Heb je vragen over de procedure of de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Jeanine of Thijs via 0591-659550.

Wil je solliciteren, dan zien we je motivatie en CV heel graag tegemoet op info@go2payroll.nl. Voel je vrij om je sollicitatie in te vullen naar jouw persoonlijke wensen.

Nieuwsoverzicht