INLOGGEN

Dé Payroll specialist in Assen

Heeft u een onderneming in de omgeving Assen en werkt u voornamelijk met seizoensgebonden medewerkers? Dan is payroll erg interessant voor u. Go2 Payroll is een payroll organisatie, gespecialiseerd in het verzorgen van payroll services voor de horeca, detailhandel en het MKB. Met payrolling in Assen nemen wij graag de administratieve zorgen van het in dienst hebben van personeel voor u weg.

Payroll service in Assen

Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe en ligt in één van de zes stedelijke netwerken die Nederland kent. Daarnaast is het over de hele wereld bekend om het jaarlijkse motorrace evenement op het TT-circuit Assen: de TT Assen. Tijdens dit soort evenementen kan het zijn dat u extra personeel nodig heeft. Het kan dan veel gedoe zijn om de administratie rondom dit extra personeel te regelen. Hiervoor is payroll in Assen de oplossing!

Hoe werkt payroll in Assen en wat zijn de voordelen van payrolling? Bij Go2 Payroll nemen wij uw werknemer over op onze loonlijst en worden wij daarmee de juridisch werkgever van uw medewerker. Ondertussen kunt u zich blijven focussen op werving, selectie en vooral bedrijfsvoering. De personeelsadministratie laat u bij payroll in Assen aan ons over. De voordelen van payrolling zijn:

  • Volledig kostenkennis vooraf
  • Besparing personeelslasten
  • Geen personeels- en salarisadministratie
  • Vrij van werkgeversrisico’s bij bijvoorbeeld ziekte
  • Goede zorg voor werknemers

Wilt u meer weten over welk comfort payroll in Assen u biedt? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat kost Payroll Assen?

Met payroll weet u altijd voor welke kosten u komt te staan. U betaalt een totaal tarief waarin alle kosten zijn verwerkt en geeft aan ons de gewerkte uren van uw personeel door. Vervolgens regelen wij de volledige loonadministratie, het op tijd uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van premies. Dit scheelt u enorm veel tijd! Heeft u nog vragen over payrolling in Assen of wilt u weten wat Go2 Payroll op het gebied van payrolling services voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Wij zijn Go2 Payroll

Go2 Payroll is een payroll bedrijf dat sinds 2002 gespecialiseerd is in het verzorgen van payroll services voor de horeca branche, detailhandel en het MKB. Bij Go2 Payroll kunt u rekenen op een betrokken en flexibele partner voor uw administratie. Ons kleine team, de persoonlijke aanpak en daarmee de korte lijnen zijn kenmerkend voor Go2 Payroll in Assen. Op zoek naar een een payroll bedrijf in de regio Assen voor de zakelijke dienstverlening? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bel 0591 659 550 voor persoonlijk advies.

Noorderplein 102-103
7811 MG Emmen

T 0591 - 659 550
F 0591 - 659 552
E info@go2payroll.nl
Whatsapp: 06 - 467 971 53