INLOGGEN

Dé Payroll specialist in Drenthe

Heeft u voornamelijk seizoensgebonden medewerkers of zet u alleen medewerkers in tijdens grote evenementen, zoals de TT Assen? Dan is payroll in Drenthe interessant voor u! Go2 Payroll is een payroll organisatie, gespecialiseerd in het verzorgen van payroll services voor de horeca branche, detailhandel en het MKB. Als ondernemer bent u veel tijd kwijt aan administratieve handelingen, die wij graag uit handen nemen. Met payrolling in Drenthe nemen wij graag de administratieve zorgen voor u weg.

Payroll service in Drenthe

De provincie Drenthe staat bekend om de prachtige natuur en de eeuwenoude hunebedden. De hoofdstad van Drenthe, Assen, staat bekend om het TT-circuit Assen, waar de grootste motorsport wedstrijden plaatsvinden. Daarnaast is Drenthe erg actief in landbouw, waar vooral in het seizoen extra personeel gebruikt kan worden. Werkt u met seizoensgebonden medewerkers of zet u alleen medewerkers in tijdens grote evenementen, zoals TT Assen? Dan kunnen onze payroll diensten veel administratieve zorgen wegnemen.

Go2 Payroll neemt de medewerker over op haar loonlijst en wordt daarmee de juridisch werkgever van uw medewerker. U blijft zich focussen op werving, selectie en bedrijfsvoering. De personeelsadministratie daarentegen laat u aan ons over. De voordelen van payrolling in Drenthe zijn:

  • Geen personeels- en salarisadministratie
  • Volledig kostenkennis vooraf
  • Besparing personeelslasten
  • Goede zorg voor werknemers
  • Vrij van werkgeversrisico’s bij bijvoorbeeld ziekte

Wat kost Payroll Drenthe?

Bij payroll heeft u altijd vooraf kennis van de kosten. U betaalt een totaal tarief voor payroll in Drenthe waarin alle kosten zijn verwerkt. U geeft aan ons de gewerkte uren van uw personeel door. Wij zorgen dan voor de volledige loonadministratie, het op tijd uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van premies. Hier heeft u geen omkijken meer naar! Payroll kan ondernemers in Drenthe veel zorgen ontnemen. Wilt u meer informatie over Payroll Drenthe? Neem dan contact met ons op!

Wij zijn Go2 Payroll

Go2 Payroll is een payroll bedrijf dat sinds 2002 gespecialiseerd is in het verzorgen van payroll services voor de horeca branche, detailhandel en het MKB segment. Bij Go2 Payroll kunt u rekenen op een betrokken en flexibele partner voor uw administratie. Ons kleine team, de persoonlijke aanpak en daarmee de korte lijnen zijn kenmerkend voor Go2 Payroll in Drenthe. Op zoek naar een een payroll bedrijf in de regio Drenthe? Go2 Payroll is er voor alle ondernemers in Drenthe!

Bel 0591 659 550 voor persoonlijk advies.

Noorderplein 102-103
7811 MG Emmen

T 0591 - 659 550
F 0591 - 659 552
E info@go2payroll.nl
Whatsapp: 06 - 467 971 53