INLOGGEN

Dé Payroll specialist in Friesland

Go2 Payroll is gespecialiseerd in het verzorgen van payroll services voor de horeca branche, detailhandel en het MKB. Wij willen het werk voor u als ondernemer makkelijker maken. Want wie personeel heeft, is veel tijd kwijt aan administratieve handelingen. Met payrolling in Friesland nemen wij graag de administratieve zorgen voor u weg. Daardoor kunt u zich volledig richten op ondernemen en regelen wij de zakelijke dienstverlening!

Payroll dienstverlening in Friesland

Friesland heeft op cultureel vlak ontzettend veel te bieden. De hoofdstad van Friesland, Leeuwarden, is in 2018 zelfs de culturele hoofdstad van Europa. In augustus komen watersport liefhebbers vanuit het hele land naar Sneek om de jaarlijkse Sneekweek te vieren. Bovendien staat de provincie Friesland bekend om de Friese Elfstedentocht, waar we al lange tijd op wachten. Voor een evenement zoals de Elfstedentocht of de Sneekweek kan extra personeel nodig zijn en in dat geval kan onze payroll service veel zorgen wegnemen.

Payroll is uitermate geschikt als u medewerkers tijdelijk in dienst heeft of met flexibele arbeidskrachten werkt. Go2 Payroll neemt de medewerker over op haar loonlijst en wordt daarmee de juridisch werkgever van uw medewerker. U zorgt zelf voor werving en selectie van het personeel en laat vervolgens de administratieve lasten aan ons over. U heeft geen omkijken meer naar de administratieve rompslomp, werkgeversrisico’s en re-integratietrajecten bij ziekte. Go2 Payroll snapt als geen ander dat u liever tijd besteed aan uw bedrijfsvoering, terwijl uw personeelsadministratie in goede handen is. De voordelen van payrolling zijn:

  • Besparing personeelslasten
  • Goede zorg voor werknemers
  • Vrij van werkgeversrisico’s bij bijvoorbeeld ziekte
  • Geen personeels- en salarisadministratie
  • Volledig kostenkennis vooraf

Wat kost Payroll Friesland?

Bij payrolling in Friesland betaalt een totaal tarief waarin alle kosten zijn verwerkt. U geeft ons de gewerkte uren van uw personeel door en wij zorgen voor de uitbetaling. U bent daarom altijd op de hoogte van de kosten. Daarnaast verzorgen wij de arbeidsovereenkomsten, de volledige loonadministratie, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies. Wilt u meer informatie over Payroll Friesland? Neem dan contact met ons op!

Wij zijn Go2 Payroll

Go2 Payroll is sinds 2002 gespecialiseerd in het verzorgen van payroll services voor de horeca branche, detailhandel en het MKB. Met Go2 Payroll als betrokken en flexibele sparringpartner worden uw zaken en die van uw medewerkers goed en snel afgehandeld. Het kleine team waarmee wij werken, de persoonlijke aanpak en daarmee de korte lijnen zijn kenmerkend voor Go2 Payroll in Leeuwarden. Op zoek naar een payroll service in Leeuwarden? Dan bent u bij Go2 Payroll aan het juiste adres!

Bel 0591 659 550 voor persoonlijk advies.

Noorderplein 102-103
7811 MG Emmen

T 0591 - 659 550
F 0591 - 659 552
E info@go2payroll.nl
Whatsapp: 06 - 467 971 53