INLOGGEN

Dé Payroll specialist in Groningen

Go2 Payroll wil maar één ding: het werk voor u als ondernemer makkelijker maken. Want wie personeel heeft, is veel tijd kwijt aan personeels- en salarisadministratie. Met payrolling in Groningen nemen wij graag voor u uit handen. Daardoor kunt u zich volledig richten op ondernemen!

Payroll service in Groningen

In een studentenstad als Groningen is een payroll service ideaal. Met payrolling in Groningen kunt u op ieder gewenst moment studenten voor uw bedrijf laten werken. Dit kan bijvoorbeeld ideaal zijn bij evenementen of als u extra personeel in het horeca seizoen (tussen 1 juni en 1 september) nodig heeft. U zorgt zelf voor werving en selectie van het personeel en laat vervolgens de personeels- en salarisadministratie aan ons over. Het enige dat u dan nog hoeft te doen, is de gewerkte uren doorgeven. Er zijn nog veel meer voordelen van payrolling, zoals:

  • Vrij van werkgeversrisico’s bij bijvoorbeeld ziekte
  • Besparing personeelslasten
  • Goede zorg voor werknemers
  • Geen personeels- en salarisadministratie
  • Volledig kostenkennis vooraf

Wat kost Payroll Groningen?

Het tarief van Go2 Payroll is een totaal tarief waarin alle kosten zijn verwerkt. U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Op deze manier heeft u dus altijd vooraf volledige kostenkennis en komt u niet voor verrassingen te staan bij ziekte, vakantie etc. Wij zorgen vervolgens voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies. Wilt u meer informatie over Payroll in Groningen? Neem dan contact met ons op!

Wij zijn Go2 Payroll

Sinds 2002 zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van payroll services voor de horeca branche, detailhandel en het MKB. Bedrijven die waarde hechten aan onze hands-on mentaliteit en vakkennis op het gebied van arbeidsrecht en sociale wetgeving. Met Go2 Payroll als betrokken en flexibele sparringpartner worden uw zaken en die van uw medewerkers goed en snel afgehandeld. Het kleine team waarmee wij werken, de persoonlijke aanpak en daarmee de korte lijnen zijn kenmerkend voor Go2 Payroll. Op zoek naar een payroll service in Groningen? Dan bent u bij Go2 Payroll aan het juiste adres!

Alle expertise en verwerking van salaris- en personeelsadministratie wordt in-house uitgevoerd. Dat maakt dat Go2 Payroll goed en snel kan inspelen op uw wensen. Zo denken wij graag met u mee en verlenen gratis arbeidsrecht adviezen. We staan u en uw medewerkers altijd zelf te woord. Daardoor kunt u zich focussen op bedrijfsvoering, werving, selectie en persoonlijke ontwikkeling van uw personeel.

Bel 0591 659 550 voor persoonlijk advies.

Noorderplein 102-103
7811 MG Emmen

T 0591 - 659 550
F 0591 - 659 552
E info@go2payroll.nl
Whatsapp: 06 - 467 971 53