INLOGGEN

Dé Payroll specialist in Leeuwarden

Go2 Payroll wil maar één ding: het werk voor u als ondernemer makkelijker maken. Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan personeels- en salarisadministratie, maar met payrolling in Leeuwarden nemen wij dit graag voor u uit handen. Daardoor kunt u zich volledig richten op ondernemen!

Payroll service in Leeuwarden

Leeuwarden is een gezellige, bruisende stad met veel horecagelegenheden en mooie bezienswaardigheden. De stad in Friesland is in 2018 zelfs de culturele hoofdstad van Europa. Daarnaast staat Leeuwarden bekend als de grootste stad tijdens de Friese Elfstedentocht. Genoeg redenen dus om de regio Leeuwarden te bezoeken en dat vraagt om personeel in de horeca, MKB en detailhandel. Vooral in het seizoen (tussen 1 juni en 1 september) en in de strenge winters, waarbij we hopen op een Elfstedentocht, is extra personeel gewenst. Om u administratieve lasten van extra personeel te besparen, kunt u kiezen voor payrolling in Leeuwarden. U zorgt zelf voor werving en selectie van het personeel en laat vervolgens de personeels- en salarisadministratie aan ons over. Het enige dat u dan nog hoeft te doen, is de gewerkte uren doorgeven. Er zijn nog veel meer voordelen van payrolling, zoals:

  • Vrij van werkgeversrisico’s bij bijvoorbeeld ziekte
  • Besparing personeelslasten
  • Goede zorg voor werknemers
  • Geen personeels- en salarisadministratie
  • Volledig kostenkennis vooraf

Wat kost Payroll Leeuwarden?

Bij de payroll service van Go2 Payroll zijn alle kosten in het totaal tarief verwerkt. U geeft ons de gewerkte uren door en betaalt enkel voor die uren. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van de kosten. Wij zorgen ook voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan bij ziekte, vakantie, etc. Heeft u nog vragen op het gebied van payrolling in Leeuwarden? Neem dan contact met ons op!

Wij zijn Go2 Payroll

Go2 Payroll is een payroll organisatie die sinds 2002 gespecialiseerd is in het verzorgen van payroll services voor de horeca, detailhandel en het MKB. Bedrijven die waarde hechten aan onze hands-on mentaliteit en vakkennis op het gebied van arbeidsrecht en kennis van sociale wetgeving. Met Go2 Payroll als betrokken en flexibele sparringpartner worden uw zaken en die van uw medewerkers goed en snel afgehandeld.

Het kleine team waarmee wij werken, de persoonlijke aanpak en daarmee de korte lijnen zijn kenmerkend voor Go2 Payroll. Op zoek naar een payroll specialist in Leeuwarden? Dan bent u bij Go2 Payroll aan het juiste adres! Wij hebben al een ruim 15 jaar ervaring met het bieden van payroll oplossingen.

Bel 0591 659 550 voor persoonlijk advies.

Noorderplein 102-103
7811 MG Emmen

T 0591 - 659 550
F 0591 - 659 552
E info@go2payroll.nl
Whatsapp: 06 - 467 971 53