INLOGGEN

Payrolling voor horeca & recreatie

Ik wil terug gebeld worden

Restaurants, koffiecorners, snackbars, cafés, lunchrooms, pannenkoekhuizen, hotels en vakantieparken; ons klantenbestand in de horeca en recreatie is groot en divers. Eigenaren Jeanine en Thijs hebben door hun achtergrond beide veel affiniteit met de horeca en omarmen deze branche vanaf de eerste dag. Payroll is erg geschikt voor bedrijven in de horeca en recreatie branche. Dit komt mede door het veelal hoge personeelsverloop wat veel administratieve rompslomp met zich meebrengt. Payroll biedt u dan ook veel flexibiliteit. Door payrolling in te zetten, bespaart u veel tijd en geld. De zorgen over personeelsadministratie neemt Go2 Payroll u uit handen.

Heeft u voornamelijk seizoensgebonden medewerkers of zet u alleen medewerkers in tijdens grote evenementen? Ook dan is payroll interessant voor u! Speciaal voor medewerkers die uitsluitend in het seizoen werken (tussen 1 juni en 1 september) en evenementen medewerkers heeft Go2 Payroll aparte tarieven.

Contractmogelijkheden bij Payrolling in de horeca

Met horeca payroll van Go2 Payroll maakt u optimaal gebruik van de contractmogelijkheden van het fasensysteem. Een nieuwe medewerker start daarbij in Fase A. Tijdens deze fase kunnen zowel opdrachtgever als medewerker per week, zonder reden opzeggen. Deze eerste fase kunt u daarom beschouwen als een verlengde proeftijd. Deze fase duurt maximaal 78 gewerkte weken. Ook na de eerste fase heeft u met horeca payroll ruime contract mogelijkheden.

Go2 Payroll mag uw medewerker maar liefst 5,5 jaar op flexibele basis bij u in zetten! 3,5 jaar langer dan wanneer u dezelfde medewerker zelf in dienst neemt!


Fase A

Maximaal 78 gewerkte weken (eventueel met uitzendbeding)

Fase B

Maximaal 6 tijdelijke contracten binnen een periode van maximaal 4 jaar

Fase C

Overeenkomst voor onbepaalde tijd

Subsidies, premiekortingen en mobiliteitsbonus

Go2 Payroll heeft veel ervaring in het verwerken van bijzondere overeenkomsten. Wij helpen u door het oerwoud van formulieren en leggen de contacten met de juiste instanties. Uiteraard worden de financiële voordelen volledig met u verrekend.

Voorbeelden van bijzondere overeenkomsten waar Go2 Payroll ervaring mee heeft:

 • Leerlingen in de beroepsbegeleidende leerweg met subsidie Praktijkleren
 • Medewerkers met recht op een mobiliteitsbonus zoals ouderen (56+) met een uitkering, arbeidsgehandicapte medewerkers of een jongere medewerker van tussen de 18 en 26 jaar (geldig tot en met 31 december 2015)
 • Medewerkers met recht op loondispensatie, zoals een medewerker met een Wajong uitkering
 • AOW medewerkers met premievrijstellingen

Kosten van payrolling

Wat kost payroll horeca? Het tarief van Go2 Payroll is een totaaltarief waarin alle kosten zijn verwerkt. U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Op deze manier heeft u dus altijd vooraf volledige kostenkennis en komt u niet voor verrassingen te staan bij ziekte, vakantie etc. Wilt u meer informatie over payrolling in de horeca? Neem contact met ons op door te bellen met 0591-659 550 of bekijk onze veelgestelde vragen.

Uw voordelen van payrolling

De voordelen van payrolling zijn ontzettend divers. Go2 Payroll neemt de drempels voor het aannemen van personeel voor u weg. Wij nemen de volgende administratieve lasten uit handen:

 • aangiften UWV en de Belastingdienst
 • pensioenverzekeringen
 • ziekteverzuim
 • re- integratie trajecten
 • salarisadministratie
 • loonbeslagen

En bij langdurige ziekte van medewerkers ligt het risico bij Go2 Payroll. Deze ‘ontzorging’ leidt ertoe dat u makkelijker en zonder (financiële) risico’s met uw personeel aan de slag kunt. Tevens biedt het fasen systeem ruimere contractmogelijkheden dan de ketenregeling die u verplicht moet toepassen.

Dat betekent meer tijdelijke contracten en veel flexibiliteit

 • Voor bedrijven tot 40 medewerkers vanuit kostenperspectief erg interessant;
 • Flexibele contractmogelijkheden (ook voor 65 plussers)
 • Vrij van werkgeversrisico’s bij bijvoorbeeld ziekte
 • Besparing personeelslasten
 • Goede zorg voor werknemers
 • Gratis advies op HR-gebied
 • Geen personeels- en salarisadministratie
 • Volledige kennis van kosten vooraf

Benieuwd of payroll interessant is voor uw bedrijf?Neem dan contact met ons op door ons te bellen op 0591-659 550 of stuur een e-mail naar info@go2payroll.nl.

Noorderplein 102-103
7811 MG Emmen

T 0591 - 659 550
F 0591 - 659 552
E info@go2payroll.nl
Whatsapp: 06 - 467 971 53