INLOGGEN

Wat is payroll?

Voor opdrachtgevers Go2 Payroll

Met payroll gaat u zelf op zoek naar een voor uw bedrijf geschikte medewerker. Passend bij de functie en in de cultuur van het bedrijf. Heeft u de juiste medewerker gevonden? Dan brengt u deze onder bij Go2 Payroll. Zij neemt de medewerker over op haar loonlijst en wordt daarmee de juridisch werkgever van uw medewerker. De medewerker werkt exclusief voor u en onder uw leiding, maar u heeft geen last meer van alle administratieve rompslomp, werkgeversrisico’s zoals bijvoorbeeld doorbetaling bij ziekte en u geniet optimale flexibiliteit in uw contracten.

Heeft u voornamelijk seizoensgebonden medewerkers of zet u alleen medewerkers in tijdens grote evenementen? Ook dan is payroll interessant voor u! Speciaal voor medewerkers die uitsluitend in het seizoen werken (tussen 1 juni en 1 september) en evenementen medewerkers heeft Go2 Payroll aparte tarieven.

Contractmogelijkheden

Met payroll van Go2 Payroll maakt u optimaal gebruik van de contractmogelijkheden van het fasensysteem. Een nieuwe medewerker start daarbij in Fase A. Tijdens deze fase kunnen zowel opdrachtgever als medewerker per week, zonder reden opzeggen. Deze eerste fase kunt u daarom beschouwen als een verlengde proeftijd. Deze fase duurt maximaal 78 gewerkte weken. Ook na de eerste fase heeft u met payroll ruime contract mogelijkheden.

Fase A

Maximaal 78 gewerkte weken (eventueel met uitzendbeding)

Fase B

Maximaal 6 tijdelijke contracten binnen een periode van maximaal 4 jaar

Fase C

Overeenkomst voor onbepaalde tijd

Go2 Payroll mag per 1 juli 2015 uw medewerker maar liefst 5,5 jaar op flexibele basis inzetten!

Subsidies, premiekortingen en mobiliteitsbonus

Go2 Payroll heeft veel ervaring in het verwerken van bijzondere overeenkomsten. Wij helpen u door het oerwoud van formulieren leggen de contacten met de juiste instanties. Uiteraard worden de financiële voordelen volledig met u verrekend.

Voorbeelden van bijzondere overeenkomsten waar Go2 Payroll ervaring mee heeft: